Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä4000g14800kcal240g1240g1000g40g
Valio maustettu rahka, vanilja1600g2560kcal116.8g256g112g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g960g1430kcal6.7g342.7g0g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g37581kcal727g3677.4g2224g99.2g
Valittu annoskoko6560g18790kcal363.5g1838.7g1112g49.6g
Annoskoko puolitettuna3280g9395kcal181.8g919.4g556g24.8g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640