Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.7g9.8g0.3g0.4g
Voi 11g77kcal0.1g0g8.6g0g
Maito, Kevyt7.1g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 14g6.3kcal0g1.3g0g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g395kcal6g48.4g19.6g1.4g
Valittu annoskoko67g198kcal3g24.2g9.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g99kcal1.5g12.1g4.9g0.4g
Arvot/100g100g297kcal4.5g36.4g14.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760