KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g5.3g29kcal0.5g1.2g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g102kcal0.1g0.1g11.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.5g11kcal0.8g0.4g0.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka7g26kcal0.1g6.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.1g13kcal0.5g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g451kcal11.8g16.6g36.8g0g
Valittu annoskoko67g225kcal5.9g8.3g18.4g0g
Annoskoko puolitettuna34g113kcal3g4.2g9.2g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.4g27.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156