Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 773g1103kcal96.6g2.3g79.2g0g
Sokeri 1194g4848kcal0g1193.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g225kcal0g55.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1370g4795kcal164.4g972.8g28.8g41.1g
Voi 1054g7645kcal12.5g4.2g856.8g0g
Maito, Kevyt703g323kcal22.5g33.7g10.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1405g628kcal2.7g132.4g1.4g25.3g
Leivinjauhe 53g93kcal2.7g19.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g39319kcal602.8g4828.2g1953.4g133.4g
Valittu annoskoko6608g19660kcal301.4g2414.1g976.7g66.7g
Annoskoko puolitettuna3304g9830kcal150.7g1207.1g488.4g33.4g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760