Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt250g175kcal6.5g16.3g8g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Arla Apetina Feta 3%125g138kcal22.5g2.5g3.7g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g1475kcal154g41.2g73.6g2.8g
Valittu annoskoko663g738kcal77g20.6g36.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna331g369kcal38.5g10.3g18.4g0.7g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211