Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1143g8340kcal11.4g11.4g914g0g
Sokeri 1214g4927kcal0g1212.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 943g1345kcal117.8g2.8g96.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g571g343kcal21.1g41.7g11.4g0g
Leivinjauhe 29g50kcal1.5g10.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g57g229kcal0g56.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1485g5096kcal151.3g1039.6g17.8g52g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 69g254kcal12.7g7.5g14.9g20.8g
Marianne crush 150g857g3684kcal10.3g736.9g72g14.6g
Voi, 1 tl, 5 g46g338kcal0.5g0.5g37g0g
Sokeri 49g199kcal0g49.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g23g14kcal0.8g1.7g0.5g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.9g11kcal0.5g0.3g0.6g0.9g
Marianne crush 150g35g150kcal0.4g30g2.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g50500kcal678.6g6492.8g2344.6g182.2g
Valittu annoskoko6624g25250kcal339.3g3246.4g1172.3g91.1g
Annoskoko puolitettuna3312g12625kcal169.7g1623.2g586.2g45.6g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050