Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 112g992kcal0g0g112.1g0g
Sipuli 441g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2002g401kcal12g76.1g6g28g
Tomaattimurska 4005g1177kcal22.4g212.3g8g76.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g5544kcal90g639.8g254.8g225.8g
Valittu annoskoko6624g2772kcal45g319.9g127.4g112.9g
Annoskoko puolitettuna3312g1386kcal22.5g160g63.7g56.5g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216