Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 225g1160kcal37g0g114.2g0g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Pasta Torino tumma188g657kcal33.8g110.8g7.3g11.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1329g3931kcal148.2g236.6g264.6g25.8g
Valittu annoskoko665g1966kcal74.1g118.3g132.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna332g983kcal37.1g59.2g66.2g6.5g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201