Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.178g979kcal1.8g1.8g106.8g0g
Sokeri 151g614kcal0g151.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 174g596kcal17.7g121.5g2.1g6.1g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g4886kcal76.8g570.8g248g12.2g
Valittu annoskoko666g2443kcal38.4g285.4g124g6.1g
Annoskoko puolitettuna333g1222kcal19.2g142.7g62g3.1g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059