Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2337g3879kcal444g0g233.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 501g1133kcal80.1g2.5g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1085g304kcal6.5g64.6g2.2g27.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi1002g3605kcal120.2g751.1g11g34.1g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 17g47kcal1.7g7.1g0.4g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g18117kcal1313.6g1682.6g676.2g142.6g
Valittu annoskoko6660g9059kcal656.8g841.3g338.1g71.3g
Annoskoko puolitettuna3330g4529kcal328.4g420.7g169.1g35.7g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519