KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g523g2878kcal52.3g119.3g224g0g
Voi, 1 tl, 5 g1396g10188kcal14g14g1116.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton349g1117kcal80.6g36.6g72.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka698g2610kcal8.4g642g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3489g4396kcal383.8g10.5g314g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g209g1256kcal50.2g13.8g113g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g44889kcal1178.6g1672.4g3680.2g0g
Valittu annoskoko6664g22445kcal589.3g836.2g1840.1g0g
Annoskoko puolitettuna3332g11222kcal294.7g418.1g920.1g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156