Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4187g5485kcal544.3g20.9g360.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%361g902kcal50.5g39.7g20.2g176.9g
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Voi 343g2488kcal4.1g1.4g278.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 1444g5466kcal402.6g0g433.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g28683kcal2003g124g2184.6g353.8g
Valittu annoskoko6696g14342kcal1001.5g62g1092.3g176.9g
Annoskoko puolitettuna3348g7171kcal500.8g31g546.2g88.5g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169