Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 24g26kcal5.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g84kcal10.6g3g3g0.2g
Valittu annoskoko67g42kcal5.3g1.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal2.7g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g63kcal7.9g2.2g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579