Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark19g99kcal1.5g6g7.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Canderel makeutusjauhe0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g560kcal10g14.4g52.2g0g
Valittu annoskoko68g280kcal5g7.2g26.1g0g
Annoskoko puolitettuna34g140kcal2.5g3.6g13.1g0g
Arvot/100g100g415kcal7.4g10.7g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881