Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 27g15kcal0.4g3.6g0g0.2g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g12g36kcal2.2g0.1g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g191kcal9.8g8g13.6g0.6g
Valittu annoskoko68g95kcal4.9g4g6.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g48kcal2.5g2g3.4g0.2g
Arvot/100g100g141kcal7.3g5.9g10.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874