Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 16g5.5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g44kcal0.2g10g0g0.4g
Valittu annoskoko68g22kcal0.1g5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0.1g7.4g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928