Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g38g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g717kcal65.4g28g38g13.6g
Valittu annoskoko672g359kcal32.7g14g19g6.8g
Annoskoko puolitettuna336g179kcal16.4g7g9.5g3.4g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404