Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1920g10176kcal151.7g614.4g806.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl4800g16320kcal96g144g1680g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g52992kcal495.4g1516.8g4972.8g0g
Valittu annoskoko6720g26496kcal247.7g758.4g2486.4g0g
Annoskoko puolitettuna3360g13248kcal123.9g379.2g1243.2g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003