Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet1634g1997kcal348g0g65.4g0g
Vesi2801g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g61kcal3g2.8g4.2g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1167g479kcal16.3g94.5g3.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas584g1634kcal110.9g0g128.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g187g99kcal10.6g9.9g1.7g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g315g391kcal9.5g80.7g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr23g65kcal1.9g2.2g5.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13468g9450kcal1000.4g380.2g418.8g1g
Valittu annoskoko6734g4725kcal500.2g190.1g209.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna3367g2362kcal250.1g95.1g104.7g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045