Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1603g1523kcal320.6g0g27.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton401g641kcal32.1g16g52.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g401g497kcal12g102.6g2.4g0g
Vesi4007g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g112g101kcal3.4g3.9g7.9g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13488g5773kcal742.6g296.8g180.4g13g
Valittu annoskoko6744g2887kcal371.3g148.4g90.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna3372g1443kcal185.7g74.2g45.1g3.3g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322344