Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1637g551kcal11.3g90g1.6g22.9g
Vesi4676g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 225g911kcal0g224.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g70g281kcal0g69.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow140g455kcal0.1g113.6g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13496g4395kcal22.8g994.4g3.4g49.8g
Valittu annoskoko6748g2198kcal11.4g497.2g1.7g24.9g
Annoskoko puolitettuna3374g1099kcal5.7g248.6g0.9g12.5g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928