Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1202g2043kcal228.4g0g120.2g0g
Sipuli kuivattu 27g74kcal2.8g9.5g0.4g9.5g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g45g69kcal2.5g13.2g0.7g0g
Mustapippuri 20g55kcal2.1g7.5g0.6g5.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 1202g1180kcal36.8g239.4g4g12.1g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3005g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g1202g2043kcal30g72.1g180.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g11298kcal617g692.6g642.8g53.8g
Valittu annoskoko6768g5649kcal308.5g346.3g321.4g26.9g
Annoskoko puolitettuna3384g2824kcal154.3g173.2g160.7g13.5g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659