Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g131g957kcal1.3g1.3g104.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g585kcal17.4g119.3g2g6g
Sokeri 112g454kcal0g111.7g0g0g
Mustikka metsä- 175g77kcal0.9g11.2g1g5.8g
Kaurahiutale 35g131kcal5.1g19.9g2.6g3.5g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g4587kcal61.8g537.4g230.8g30.6g
Valittu annoskoko679g2294kcal30.9g268.7g115.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna340g1147kcal15.5g134.4g57.7g7.7g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181