Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton50g72kcal6g0g5g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.4g29kcal0.2g0.3g2.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.6g45kcal1.6g0.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g304kcal15.6g1.6g25.4g0g
Valittu annoskoko68g152kcal7.8g0.8g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna34g76kcal3.9g0.4g6.4g0g
Arvot/100g100g223kcal11.5g1.2g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703