Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g6.3g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g70kcal0.2g16.4g0g0.4g
Valittu annoskoko69g35kcal0.1g8.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g18kcal0.1g4.1g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal0.1g11.9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207