Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton504g720kcal60.4g0g50.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl84g285kcal1.7g2.5g29.4g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g8.4g61kcal0g0g6.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g76g453kcal15.9g5g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g3041kcal156g15g254.6g0g
Valittu annoskoko680g1520kcal78g7.5g127.3g0g
Annoskoko puolitettuna340g760kcal39g3.8g63.7g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703