J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 5400g1922kcal8.6g383.9g4.9g108g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1000g3900kcal0g980g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g11644kcal17.2g2727.8g9.8g216g
Valittu annoskoko6800g5822kcal8.6g1363.9g4.9g108g
Annoskoko puolitettuna3400g2911kcal4.3g682g2.5g54g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403