Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g24g76kcal2.9g13.9g1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)2g18kcal0g0g2g0g
Kanasuikaleet kariniemi100g111kcal23g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 520g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4.4g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal1g5.3g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1364g486kcal56g39.8g12.4g2g
Valittu annoskoko682g243kcal28g19.9g6.2g1g
Annoskoko puolitettuna341g122kcal14g10g3.1g0.5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207