Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse315g2333kcal0g0g258.6g0g
Sipulikuutiot rainbow701g70kcal10.5g10.5g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1752g1489kcal17.5g78.8g122.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g701g1191kcal52.6g10.5g105.1g0g
Poronkäristys, Polarica3363g4373kcal672.7g0g201.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g18912kcal1506.6g199.6g1376.2g0g
Valittu annoskoko6832g9456kcal753.3g99.8g688.1g0g
Annoskoko puolitettuna3416g4728kcal376.7g49.9g344.1g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713