Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3.8g14kcal0.5g2.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1690kcal122.2g46g107.2g14g
Valittu annoskoko684g845kcal61.1g23g53.6g7g
Annoskoko puolitettuna342g423kcal30.6g11.5g26.8g3.5g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773