Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Ruokasooda 3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g5299kcal63.8g692.6g249g15.2g
Valittu annoskoko684g2650kcal31.9g346.3g124.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna342g1325kcal16g173.2g62.3g3.8g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465