J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 546g194kcal0.9g38.8g0.5g10.9g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g101g395kcal0g99.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g1178kcal1.8g276g1g21.8g
Valittu annoskoko688g589kcal0.9g138g0.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna344g295kcal0.5g69g0.3g5.5g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403