Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g12g87kcal0.1g0.1g9.5g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g6g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Marianne crush 150g8.9g38kcal0.1g7.7g0.7g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g526kcal6.8g67.2g24.2g1.8g
Valittu annoskoko69g263kcal3.4g33.6g12.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g132kcal1.7g16.8g6.1g0.5g
Arvot/100g100g382kcal4.9g48.8g17.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050