Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 24g121kcal3.9g0g11.9g0g
Herkkusieni 6.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma20g68kcal3.5g11.5g0.8g1.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g409kcal15.6g24.4g27.6g2.8g
Valittu annoskoko69g205kcal7.8g12.2g13.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna35g102kcal3.9g6.1g6.9g0.7g
Arvot/100g100g295kcal11.3g17.6g19.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201