Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g18g60kcal2.9g11.3g0.4g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.5g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g187kcal10.8g22.6g6g2.2g
Valittu annoskoko70g93kcal5.4g11.3g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g47kcal2.7g5.7g1.5g0.6g
Arvot/100g100g134kcal7.8g16.2g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141