Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl44g57kcal5.7g0.2g3.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.8g9kcal0.5g0.4g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 15g57kcal4.2g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g299kcal20.8g1.2g22.8g3.6g
Valittu annoskoko70g149kcal10.4g0.6g11.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna35g75kcal5.2g0.3g5.7g0.9g
Arvot/100g100g214kcal14.9g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169