Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 47g51kcal10.9g0g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Hunaja 3.8g13kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g273kcal22g6.8g17.2g0g
Valittu annoskoko70g136kcal11g3.4g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna35g68kcal5.5g1.7g4.3g0g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.9g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744