Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g828g4430kcal64.6g281.5g339.5g76.2g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g2646g6880kcal52.9g105.8g688g13.2g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3384g4061kcal111.7g125.2g338.4g0g
Makeutusjauhe, Rainbow54g213kcal1g52.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g31167kcal460.4g1129.8g2731.8g178.8g
Valittu annoskoko6912g15584kcal230.2g564.9g1365.9g89.4g
Annoskoko puolitettuna3456g7792kcal115.1g282.5g683g44.7g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146