Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2803g1535kcal44.6g367.5g4.8g23.8g
Sipuli 481g145kcal6g23.1g1g8.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1201g3640kcal228.3g6g300.3g0g
Kananmuna kuoreton 1762g2514kcal220.3g5.3g180.6g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 216g1912kcal0g0g216.3g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g19537kcal1000.2g810g1406.6g68.2g
Valittu annoskoko6912g9769kcal500.1g405g703.3g34.1g
Annoskoko puolitettuna3456g4884kcal250.1g202.5g351.7g17.1g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874