Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal30g0.8g24.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g100g2.8kcal0g0.6g0g0.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g45g270kcal9.5g3g24.3g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1876kcal122.2g34g139.4g0.8g
Valittu annoskoko693g938kcal61.1g17g69.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna347g469kcal30.6g8.5g34.9g0.2g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.5g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752