DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3613g1003kcal43g146.7g7.2g75.9g
Porkkana 723g236kcal4.5g40.2g1.4g18.4g
Ruokasuola jodioitu 60g1.5kcal0.4g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)1084g8345kcal10.8g10.8g921.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1204g2121kcal22.6g37.3g204.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)145g29kcal0g9.4g0g0g
Sokeri 120g489kcal0g120.3g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g24517kcal165.2g738.6g2269.8g195g
Valittu annoskoko6960g12258kcal82.6g369.3g1134.9g97.5g
Annoskoko puolitettuna3480g6129kcal41.3g184.7g567.5g48.8g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904