Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)4.4g3kcal0.1g0.7g0g0g
Emmental, punaleima 17%0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal0.8g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g99kcal5.6g11.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629