Piupaun ananaspiirakkal

30 cm halkasija piirakkavuoka.

Sekoita murotaikina ainekset (venhäjauho, sokeri ja leivinjauho) keskenään pehmeään voihin ja levitä piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Valuta mehut ananaksista ja sekoita loput täyteainekset keskenään ja kaasa vuokaan.

n. 20 min 200 asteisessa uunissa..

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Troopm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.8g4.9kcal0g0.1g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g49kcal0.6g5g2.8g0g
Valittu annoskoko7g24kcal0.3g2.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.3g0.7g0g
Arvot/100g100g342kcal4.2g35.2g19.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293949