Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vispikerma Flora 20%1g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 3.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g19kcal0.4g2.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.2g1.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal2.8g19.7g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397