Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g2.2g7.9kcal0.3g1.6g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot Apetit0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal1.4g3.4g1g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.7g1.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g207kcal9.7g23.6g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589