Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.9g4kcal0g0.8g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g55kcal0.6g6.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko7g27kcal0.3g3.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.2g1.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g386kcal4.2g47.9g16.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050