Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g4.4g7.5kcal0.8g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal1.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.9g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g126kcal12.5g1.4g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176