Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Maito, Kevyt0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g44kcal0.6g5.2g2.2g0g
Valittu annoskoko8g22kcal0.3g2.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1.3g0.6g0g
Arvot/100g100g293kcal4g34.7g14.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760