Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki1.2g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal0.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.1g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal1.4g6.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468