Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet1.8g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal1g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal6.7g2.7g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045